Днес Facebook обяви, че потребителите вече могат да поръчват готова храна, използвайки мобилното приложение и уеб сайта. Но това не значи, че Facebook вече предлага своя собствена услуга за производство и доставка на храни. Вместо това компанията си партнира със съществуващи услуги, като Delivery.com, DoorDash, ChowNow, Zuppler, EatStreet, Slice и OLO в САЩ.

За да направите поръчка на готова храна, ще трябва да се отправите към новия раздел Order Food на Facebook и след това да натиснете start order.

Facebook също така си партнира с национални вериги като Chipotle, Five Guys, Jack in the Box, Papa John's, Wingstop, Panera, TGI Friday's, Denny's, El Pollo Loco и Jimmy John‘s. “Тестваме тази услуга от миналата година, а след добрата обратна връзка добавихме повече партньори в САЩ за iOS, Android и настолни компютри", каза Алекс Химел от Facebook.

Това превръща Facebook в място, в което не само можете да се свързвате с приятели от цял свят, да следите новините, да гледате оригинално съдържание, да изпращате и получавате пари и т.н. и т.н., но и в място за осигуряване на своята вечеря.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Още от Social

Приложението Duolingo вече предлага и обучение по китайски

0 | 17.11.2017