Google обявява резултатите от „2017 година на търсене“ - класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденциите от изминалата 2017 г.

В България най-голям интерес тази година предизвика Григор Димитров. Със своите победи той заслужено оглави класацията за най-търсени личности. Следва Кристиан Костов, който представи България в конкурса Евровизия през изминалата година. Световноизвестната ни звезда в бокса Кубрат Пулев застана на трета позиция.

Най-значимото събитие за годината според търсенията на българите за годината бяха “Парламентарни избори“, следвано плътно от „Евровизия“.

„50 нюанса по-тъмно“ и „Бързи и яростни 8“ водят при кинолентите, където приятно впечатление оставя големият брой български продукции в топ 10 на най-търсените филми. При тв сериалите „Сега и завинаги“ и „Дамата с воала“ са на чело на класацията.

През 2017 светът е тенис. Естествено сред най-търсените спортни събития бяха двубоите на Григор Димитров, но силно присъствие остави и несъстоялият се сблъсък на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. "Левски", ЦСКА и "Лудогорец" са сред най-търсените отбори от родната публика.

Оцени:
Рейтинг: 1
Тагове:
Още от Social

British American Tobacco разсейва „димната завеса“ над нагряващите се цигари

37 | 12.10.2018