Едно от най-използваните и популярни мобилни приложения за разговори празнува 7 години. След всичкото това време мисията на Viber си остава същата - да свързва хората по света сигурно и свободно, без значение кои са или от къде са.

Към момента над 1 милиард потребители по света имат достъп до разнообразие от функции като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности.

„В последните седем години Viber бележи забележителен ръст. Тази година броят на потребителите ни се увеличи с 20%, а приходите ни се удвоиха“, отчита Джамел Агауа, глобален изпълнителен директор на Viber.

За да благодари на своите потребители и да отпразнува годишнината си, Viber раздава подаръци на стойност 7 милиона долара в платформата. Потребителите, които се абонират за официалния чат бот на приложението, ще получат разнообразни подаръци на произволен принцип, сред които Viber Out кредит на стойност до 3 долара или един от петте най-продавани платени стикер пакети – напълно безплатно. Те също така могат да поканят своите приятели и семейство да се присъединят към чат бота, за да получат подаръците си там.

Чат ботът е достъпен на този адрес.

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Tech

Пакетът приложения на Google ще струва до 40 долара на бройка за мобилните производители

34 | Преди 16 ч.