Между 14 и 22 октомври в Интер Експо Център ще се проведе 23-тото издание на Международното автомобилно изложение София 2017. Нещо повече. Тазгодишното издание ще бъде по-голямо, по-впечатляващо и с повече изложители от всякога. Над 65 компании ще се съберат в залите на Интер Експо Център, за да демонстрират технологичните постижения в автомобилостроенето за последната година.

Посетителите ще имат възможност да се насладят на множество премиери и технологични новости, над 300 изложени експоната и дори да тестват 80 модела автомобили. Тази година към автомобилите се присъединяват и някои от най-актуалните мотоциклети, а броят на хибридните, plug-in и изцяло електрически коли надхвърлят 28.

Запазено място в изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, охранителни системи, аудио системи, а така също лизингови компании, банки, застрахователи и други.

В рамките на изложението ще се проведе и специална томбола за всеки посетител, попълнил анкетата на автосалона - един късметлия ще има възможността да избере новия си автомобил измежду 12 модела, сред които Citroen C3 Aircross, Seat Leon, Honda Civic Hatchback, Suzuki Vitara, Ford Kuga, Lada Vesta, VW Golf, SsangYong Tivoli, Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Toyota Aygo и Skoda Octavia.

Автосалон София 2017 отваря врати тази събота, а билети можете да купите онлайн или на мястото на събитието.

Оцени:
Рейтинг: 5
Още от Social

Vivendi е аут, но Tencent вече гледа към Ubisoft

11 | 21.03.2018