HiComm отново обединява сили с най-големия български онлайн магазин за техника, гейминг и развлечение - Ozone.bg. Този път целта беше по-различна, но също толкова приятна - да подберем страхотни продукти в пет различни категории, които можете да закупите на атрактивни промоционални цени само тук.

Хардуерните ентусиасти ще се зарадват на възможността да се екипират с чисто нов лаптоп от Lenovo или да ъпгрейднат системата си с нов процесор или високопроизводителна карта на Nvidia или AMD.

За ценителите на качествения гейминг решихме първо да извадим на преден план удобните и ергономични столове на DXRacer. След това се насочихме към специализираната периферия от среден и висок клас. Тук ви очакват 3 продукта на Logitech, които тествахме лично и чиито ревюта ще видите на сайта ни съвсем скоро. Място сред фаворитите ни намериха два гризача на Razer, включително популярната Naga Epic Chroma. Разбира се, не сме пропуснали механичните клавиатури и висококачествени слушалки като SteelSeries Siberia 650, нито някои наистина специални аксесоари. Накрая сме приготвили по 5 уникални по съдържание пакета, за да приберете у дома не само PlayStation 4 или Xbox One, а и с някоя и друга добра игра или допълнително периферно устройство за новата ви конзола. Все пак конзола без увлекателни заглавия е някак прекалено скучна гледка.

В раздела “Мултимедия” сме подбрали аудио предложения, които смятаме, че заслужават внимание, особено с добра отстъпка. Ще намерите всичко от Hi-Res слушалки на марки като Audio-Technica, JBL, Marley Liberate и Denon, до портативни колонки от Sony, Marshall, Razer и нашия любим JBL Charge 3. Сериозно, използваме го почти всекидневно. Хората, които пък искат да подобрят озвучаването у дома си, може да си харесат някои от двата модела колонки от Logitech в списъка.

В секцията с умни аксесоари може би ви очаква следващият (или първият) ви тракър или часовник с марка FitBit или Withings. А между дроновете за ентусиасти в последния раздел се намира и един симпатичен BB-8, който всеки фен на Star Wars ще пожелае да има у дома.

И това е само началото. Очаквайте още атрактивни предложения от HiComm и Ozone.bg. А съвсем скоро - и една интригуваща игра. А сега - към намаленията!

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от HiComment

Tesla Roadster: суперлативи в бъдеще време

44 | 20.11.2017