Автор
Ели Стоичкова
Нещонещо
Социални мрежи
Главен редактор на списание HiComm
Емилия Кирилова
Вярваща, че всичко в този свят, в частност и технологиите, които го движат, е точно така, както трябва да бъде. Включително нещата, които не са така и ни провокират да ги поправим. Абсолютно убедена във възможности на всеки човек да променя света.
Социални мрежи
Главен редактор
Виктор Джамбов
"Според Пътеводителя има чалъм в летенето — обясни Форд, — или по-скоро се иска умение. Умението се състои в това, да се научиш да се хвърляш на земята и да я пропускаш."
Социални мрежи
Редактор
Вирджиния Кирова
Любопитко. Толкинист. Заклет меч на дома Ланистър. Абсолютен гейминг сноб, псевдо гейминг интелектуалец и RPG lover. CDPR и Bioware фенбой(или фенгърл?). Горд член на The Glorious PC Master Race. Ценител на custom build машини, механични клавиатури и Hi-Fi гейминг слушалки. Въобразява се на астро- и квантов физик в свободното си време.
Социални мрежи
Редактор
Цветомира Панчева
Wordsmith, еscapist, editor, socially awkward ninja, believer. Нещотърсач и креативен супергерой под прикритие. Писателските ми изблици можете да четете в сп. HiComm, на сайта на hicomm.bg и в няколкото-ми-блога, наръсени из мрежата в хаотичен и напълно свободен от ограничения вид.
Социални мрежи
Отговорен редактор на сп. HiComm
Илия "soregashi" Темелков
Captain obvious, редовен пътешественик и търсач на приключения, консуматор на фрапета, или поне така пише в Twitter. Когато не отговаря за съдържанието на сп. HiComm се занимава с мобилни технологии, фотография, кино, музика и гийк неща. Изкарва прекалено много време в Twitter, Snapchat и Instagram и пише описанията си в трето лице.
Социални мрежи
Редактор
Боби Иванов
Social Media Addict, Digital Enthusiast, Horror Lover.
Социални мрежи
Редактор
Иван Първанов
Lover of movies and video games, writer of words.
Социални мрежи
Редактор
Коко Стоянов
Creative and Positive
Социални мрежи